După evoluția și rezultatele bune ale achipei în ultimele trei etape, suporterii alb-violeților au sperat că FC Argeș va reuși să producă astăzi o surpriză și să învingă pe CFR Cluj, mai ales că elevii lui Dan Petrescu veneau în Pitești după înfrângerea usturătoare pe care le-a administrat-o AS Roma în Europa League. CFR, însă, a câștigat fără probleme.

FC Argeș a pierdut partida disputată în această seară, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, în fața campioanei en-titre, CFR Cluj, și a rămas cu doar 8 puncte în clasament. Oaspeții s-au impus cu 2-0 (2-0).

Clujenii au deschis scorul în minutul 14, prin Rondon, care a marcat după o gafă monumentală a portarului lui FC Argeș, Micle. Tot Rondon a mărit avantajul oaspeților, în minutul 23.

Meciul, în special prima repriză, a fost la discreția echipei lui Dan Petrescu. Elevii lui Ionuț Moșteanu nu au pus probleme în atac. Partida a contat pentru etapa a zecea a Ligii I de fotbal.

În următoarea etapă, pe 21 noiembrie 2020 (ora urmează să fie stabilită), piteștenii vor juca în deplasare cu Politehnica Iași.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *