USR a anunțat astăzi că a încheiat procesul intern pentru desemnarea candidaţilor săi pentru alegerile europarlamentare. Prima poziție este ocupată de Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel. Pe listă se află și Emilia Mateescu, prefect de Argeș în perioada martie-septembrie 2021.

Lansarea oficială a candidaților USR se va desfășura vineri, 20 octombrie, la Consiliul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Europeni (ALDE Europe), care va fi organizat în premieră în Bucureşti.

Lista USR va fi deschisă de următorii candidaţi:

1.Elena Lasconi

2.Dan Barna

3.Vlad Voiculescu

4.Vlad Botoş

5.Cristina Prună

6.Radu Mihail

7.Corina Atanasiu

8.Adriana Cristian

9.George Gima

10.Teodora Stoian

11.Ramona Goga

12.Alina Gîrbea

13.Geta Daniela Drăghici

14.Alina Totti

15.Nicolae Mihai Şvab

16.Emilia Mateescu

17.Ion Belu

18.Gabriela Ferguson

19.Lucia Hang

20.Dan Adrian Pop.

„USR va trimite la Bruxelles oameni cu experienţă în administraţie, fonduri europene, politică externă şi negociere. Lista de candidaţi pentru europarlamentare este încă o dovadă că USR oferă României o alternativă onestă şi profesionistă pe scena politică.

Alegerile europarlamentare din iunie vor fi primul test electoral al anului 2024, iar rezultatul USR va fi pe măsura angajamentului nostru continuu pentru modernizarea şi dezvoltarea României pe principii europene”, afirmă preşedintele USR, Cătălin Drulă.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *