Toate unitățile de învățământ din Câmpulung Muscel au primit dezinfectanți pentru mâini (4.460 de litri) și pentru suprafețe (16.390 de litri). Totul, din bani europeni. Și tot cu bani europeni, școlile din Câmpulung vor fi dotate cu mobilier modern. Anunțul îl face primarul Elena Lasconi. 

Materialele au fost cumpărate în urma unui proiect în valoare de 1.218.541 de lei pe care administrația Lasconi l-a depus la începutul mandatului, în contextul de atunci al pandemiei de Covid-19. Pandemia a trecut, dar dezinfectanții rămân în continuare necesari în școli pentru prevenirea altor boli.

„Urmează să distribuim măști și nebulizatoare pentru dezinfecția aerului.

Chiar dacă nu mai suntem în plină pandemie, toate acestea sunt necesare pentru a preveni o mulțime de viroze, de boli infecțioase. Practic, în toate școlile copiii vor respira aer curat și vor învăța în săli de clasă curate și dezinfectate.

Tot prin fonduri europene, vom dota toate școlile cu mobilier de ultimă generație. Copiii merită tot ce e mai bun”, spune Elena Lasconi, primar al municipiului Câmpulung Muscel.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *