Primarul Câmpulungului a cerut și a obținut pe cale administrativă îndreptarea unei erori pe care funcționarii de la Starea Civilă au făcut-o în privința numelui său, acum 50 de ani.

„Oficial Lasconi. Începând de astăzi, numele meu este Lasconi și în acte. Am îndreptat o eroare făcută în urmă cu 50 de ani, când am fost înregistrată ca Lăsconi”, anunță primarul municipiului Câmpulung.

Elena Lasconi a început anul trecut demersurile pentru îndreptarea greșelii din acte, iar azi a primit noua sa carte de identitate, cu numele trecut corect.

„Pentru mine e important. Mă mândresc cu numele meu și muncesc în fiecare zi să-i dau valoare. Unii moștenesc un nume care îi poziționează automat ca privilegiați. Însă, nimic nu e mai frumos pe lume ca satisfacția de a-l construi prin muncă cinstită și drag de aproape. Mulțumesc familiei mele, dar și strămoșilor mei, pentru că și datorită lor sunt ceea ce sunt azi!

Am început demersurile încă de anul trecut și mă bucur că am primit „botezul”, cartea de identitate, de Zilele Câmpulungului.

Fiți mândri de numele vostru, pentru că adunate împreună înseamnă România!”, afirmă Elena Lasconi.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *