Update, ora 15:55

„Un bărbat de 59 de ani din Pitești care conducea un autobuz pe bulevardul Eroilor, la intersecția cu strada Armand Călinescu și cu strada Egalității, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul pătrunderii în intersecție pe fondul nerespectării semnificației semaforului electric, având culoarea roșie în funcțiune, a intrat în coliziune cu un alt autobuz, condus de un bărbat de 55 de ani din Cocu, care se deplasa pe strada Armand Călinescu (direcția Centru spre cartierul Prundu).

În urma coliziunii, cei doi conducători auto au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 196 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier”, informează Biroul Rutier Pitești.

Update, ora 14:45

Cei doi șoferi de la Publitrans au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență. „Cei doi pacienți au fost preluați și transportați la spital de către două echipaje SMURD. Una dintre victime, în vârstă de 59 de ani, acuza dureri în zona lombară, iar cealaltă, în vârstă de 56 de ani, a suferit traumatisme în zona capului și acuza dureri în zona coloanei cervicale și la piciorul drept”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Update, ora 14:15

Poliția Argeș transmite: „Pitești: eveniment rutier cu două autobuze. Din primele date, cei doi conducători auto ar avea nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări”.

Update, ora 14:10

Nu sunt pasageri răniți. În schimb, cei doi șoferi sunt monitorizați de paramedicii SMURD.

Știrea inițială, ora 14:05

Cu puțin timp în urmă, două autobuze ale societății Publitrans s-au tamponat în intersecția de la Muzeul Județean din centrul Piteștiului. Unul dintre autobuze a intrat cu partea din față într-un stâlp din beton.

La fața locului intervin două echipaje SMURD pentru a acorda primul-ajutor calificat în caz de nevoie și pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *