Piteștiul va găzdui din nou expoziția Dino Park. Expoziția va fi deschisă în Parcul Lunca Argeșului începând de vineri, 5 mai 2023, timp de o lună.

„Din 5 mai, Dino Park revine în Pitești. La începutul lunii mai a acestui an Dino Park revine în Parcul Lunca Argeșului din Pitești, aducând cu sine o expoziție captivantă de dinozauri animați, prin intermediul căreia veți putea explora istoria îndepărtată a planetei noastre.

Atât copiii, cât și adulții vor putea observa și interacționa cu zeci de exponate noi a numeroase specii de dinozauri animați, creați de echipe de paleontologi pasionați și tehnicieni pricepuți de pe două continente, Asia și Europa.

Acești animatronici respiră, se mișcă, emit sunete realiste și chiar execută comenzi, oferindu-le astfel vizitatorilor posibilitatea unei interacțiuni apropiate de realitate cu animalele preistorice.

Expoziția științifică și educațională Dino Park va fi disponibilă pentru vizitare timp de o lună, oferind o experiență unică tuturor celor dornici de aventură, cunoaștere și distracție în aer liber”, informează Primăria Pitești.

Intrarea în Dino Park se va face pe bază de bilet. Prețurile și programul urmează să fie anunțate.

Amintim că în urmă cu un an, ajuns în premieră în Pitești, Dino Park s-a bucurat de mare succes (aici imagini și amănunte). Acum un an, un bilet pentru copii a costat 20 de lei (la fel pentru pensionari), iar pentru adulți, 25 de lei. Copiii cu vârste sub 3 ani și persoanele cu dizabilități au avut intrare gratuită. Pentru cei care au dorit să urce pe dinozaurii animați a existat și o așa-numită „fisă pentru călărit” (5 lei).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
  • Dino Park „rupe” în Pitești! (Galerie video)

    Astăzi, chiar mai mult decât ieri, a părut că toate drumurile în Pitești au dus către Parc…
  • Dino Park în Pitești

    Piteștiul va găzdui în premieră un Dino Park. Expoziția va fi deschisă de mâine și până la…
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *