Update, 21 octombrie 2022, ora 12:55

Primarul Constantin Panțurescu a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate în vederea construirii centurii ocolitoare a municipiului Curtea de Argeș.

„Am semnat astăzi contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru construirea centurii ocolitoare a municipiului Curtea de Argeș . (…) Proiectul centurii ocolitoare face parte din Master Planul de Transport al României, Planul Investiţional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pentru perioada 2020-2030”, a informat primarul municipiului Curtea de Argeș cu puțin timp în urmă.

Știrea inițială, 8 aprilie 2022, ora 09:20

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a depus aplicația de finanțare pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru viitoarea variantă de ocolire a municipiului Curtea de Argeș. CNAIR vrea să obțină fonduri europene nerambursabile pentru finanțarea studiului de fezabilitate.

Valoarea proiectului se ridică la peste 4.000.000 de lei, iar durata acestuia este de 17 luni. Studiul de fezabilitate va fi finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Viitoarea șosea de centură a municipiului Curtea de Argeș ar urma să aibă o lungime de 7,8 kilometri și va costa (estimativ) 25,7 milioane de euro. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *