România a fost iar umilită la Viena prin noul refuz al Austriei pe tema aderării țării noastre la spațiul Schengen, afirmă vicepreședintele USR Dan Barna. Acesta îi acuză pe Cătălin Predoiu, ministrul de Interne, și pe președintele Klaus Iohannis că nu sunt în stare să livreze minime obiective esențiale pentru țara pe care o conduc.

„Din ciclul strategiei „Vorbe, nu fapte” a Guvernului PSDNL Ciolacu adus de Iohannis românilor, ieri la Viena s-a consumat încă un episod umilitor pentru România. În prezența lui Cătălin Predoiu, Austria a spus din nou „nu” aderării noastre la Schengen. Încă un ministru de Interne pus cu mâna de președintele Iohannis se întoarce cu privirea senină, coada între picioare și mâna goală din capitala Austriei”, declară Dan Barna, vicepreședinte USR și vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Barna le cere miniștrilor responsabili pentru eșecurile permanente din ultima perioadă, dar și președintelui Iohannis să își asume răspunderea pentru incapacitatea de a livra ceea ce promit.

„Aflat într-una dintre permanentele și lungile sale perioade de pauză, președintele României nu simte nevoia să ne dea vreo explicație pentru promisiunile, din nou false, din ultimele luni că „o rezolvă”. De ani de zile numește miniștri-paiațe numa’ ego și orgoliu, dar care nu sunt în stare să livreze minime obiectivele esențiale pentru această țară. Niciodată însă nici el, nici ei nu își asumă răspunderea pentru această stare de fapt într-o guvernare a lașității continue. În catalogul istoriei „României Educate”, dl. Iohannis încheie cu „absent permanent” cel mai gol și sec mandat de președinte”, acuză Dan Barna.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *