După cum se știe, Dacia pregătește lansarea unui nou model: Duster 3. Imagini în exclusivitate cu noua generație de mașini Dacia au fost prezentate de publicația L’Automobile Magazine. Un alt nou model care va fi lansat de Dacia este Bigster.

„A dispărut eticheta low-cost asociată cu originile Dacia. Marca pretinde o „atitudine cool” și un spirit de aventură. Două modele vor ilustra această schimbare: noul Duster 3, la sfârșitul anului viitor, și fratele său mai mare, cu 7 locuri, Bigster, care va urma.

Duster a ajuns acum la maturitate. Această a treia generație va fi prezentată la sfârșitul anului 2023 și este așteptată să ajungă la dealeri în 2024.

Va dispărea vechea platformă tehnică, moștenită parțial de la Renault Clio 2, înlocuită cu un șasiu actual denumit CMF/C, același cu cel folosit pentru Sandero, Clio 5 și Renault Austral.

Apoi, vizând familiile numeroase care își doresc un SUV, Dacia Bigster poate găzdui până la 7 pasageri.

O dublă ofensivă după modelul concurenței, Peugeot 3008/5008 sau Renault Austral/Renault Grand Austral (Espace), dar la un nivel de preț mai mic”, informează L’Automobile Magazine. (AICI IMAGINI).

Automobilele Duster 3 ar urma să fie echipate cu motoare pe benzină, GPL sau hibrid.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *