Pe 20 martie 2021, Dacia va deschide online precomenzile pentru versiunea Comfort Plus a primului său model electric. Această versiune va fi disponibilă la prețul de 18.100 de euro (TVA inclus).

Potrivit producătorului auto, Dacia Spring are un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh, și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V, cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.

Modelul are o autonomie de 230 de km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

„Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență”, conform sursei citate.

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La acestea se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 de km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 de km pentru bateria electrică.

Ulterior vor fi deschise precomenzile și pentru versiunea de echipare Comfort, la prețul de 16.800 de euro (TVA inclus). O variantă destinată clienților de flote va fi, de asemenea, disponibilă la același preț: 16.800 de euro (TVA inclus).

Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului RABLA PLUS. Primele livrări sunt programate pentru septembrie 2021.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *