Dacia a anunțat astăzi prețurile de comercializare în România pentru Noul Duster. Cea mai ieftină versiune va costa 18.800 de euro, iar cea mai scumpă, 26.650 de euro. Iată toate prețurile, comunicate de Dacia (click pe imagine pentru vizualizare):

Noul Duster va putea fi comandat începând din prima săptămână a lunii martie 2024, primele livrări către clienți fiind prevăzute pentru sfârșitul celui de-al doilea trimestru al acestui an.

Începând de astăzi, 4 ianuarie, primii 200 de clienți exclusiv persoane fizice vor putea rezerva numai online Noul Duster în versiunea de echipare Extreme, culoare Sandstone Beige, în oricare variantă de motorizare.

Cei interesați sunt invitați să facă rezervarea pe site-ul vanzari.dacia.ro și să achite o taxă de rezervare de 100 de euro. Plata se efectuează cu card bancar, prin intermediul unui procesator de plăți. După confirmarea rezervării, clienții pot alege singuri la ce dealer Dacia doresc să le fie livrată mașina, tot acolo urmând să fie plătită și diferența de preț.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *