Update, 19 octombrie 2023, ora 11:25

În Pitești, după comercianții de pâine și produse de panificație, și vânzătorii de flori încep să investească în achiziționarea de chioșcuri unitare ca aspect și culoare, după cum o impune o hotărâre de Consiliu Local.

„Se schimbă și aspectul platoului din Craiovei. Tot mai multe chioșcuri de tip nou își fac apariția în orașul nostru și dau imaginea pe care ne-o dorim cu toții”, afirmă primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Update, 21 septembrie 2023, ora 19:25

În Pitești încep să apară primele chioșcuri unitare, cu aspect și culoare aprobate prin hotărâre de Consiliu Local. Un astfel de chioșc, pentru vânzarea de pâine și produse de panificație, a fost amplasat pe strada Exercițiu.

„Așteptarea a luat sfârșit și pe tema chioșcurilor din Pitești. Am semnat multe autorizații de construire, dar nu am văzut nicio locație funcțională. Iată că astăzi se întâmplă acest lucru în cartierul Exercițiu.

Arată bine, ați mai văzut așa ceva? Dacă da, cred că doar în afară. Oricum, sper să fiți de acord cu mine: Piteștiul se schimbă așa cum ne dorim cu toții!”, a scris, cu puțin timp în urmă, primarul Cristian Gentea pe pagina sa de socializare.

Știrea inițială, 1 februarie 2023, ora 11:10

Pe spațiul public din Pitești vor fi amplasate primele noi construcții provizorii modele unitare, cu aspect și culoare aprobate prin HCL.

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești a organizat licitaţii publice pentru închirierea unor spații pentru chioșcuri care vor comercializa pâine și produse de panificaţie. Licitaţiile au avut ca obiect 11 locaţii.

În urma licitațiilor au fost desemnate câștigătoare, pentru opt dintre amplasamente, următoarele societăți comerciale:

-PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL (amplasament: bloc D3, bulevardul Nicolae Bălcescu);

-PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL (amplasament: bloc P1, strada General Eremia Grigorescu);

-PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL (amplasament: zona blocului P1, strada General Eremia Grigorescu);

-PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL (amplasament: bloc A2-A3, strada Exerciţiu);

-CIOCO LIFE SRL (amplasament: Complex Comercial Calea Craiovei);

-CIOCO LIFE SRL (amplasament: bloc B8, Romaria, bulevardul Petrochimiștilor);

-PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL (amplasament: piaţă Complex II Trivale, bulevardul Libertăţii);

-PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL (amplasament: piaţă Complex I Trivale, bulevardul Libertăţii).

Fiecare comerciant va avea la dispoziție noul proiect de construcție provizorie, pe care îl va putea executa unde dorește, pe cheltuiala lui, în 60 de zile de la câștigarea licitației. Contractul pe amplasament este de 7 ani, cu posibilitatea prelungirii cu încă jumătate din perioada contractată.

Pentru cele 3 locaţii rămase neatribuite va fi organizată o nouă licitaţie pe 23 februarie.

Construcțiile provizorii deja existente care încalcă normele de urbanism sau normele estetice și care sunt situate pe amplasamente care nu vor fi scoase la licitație vor fi ridicate de pe domeniul public, etapizat, începând de la 1 martie 2023.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *