Update, ora 13:20 

Prin vot, viceprimarul Gelu Tofan (PNL) a fost împuternicit să semneze înscrisurile necesare reprezentării Consiliului Local Pitești în instanța de judecată, în cazul unor plângeri formulate împotriva hotărârilor CL din 22 martie prin care Sorin Apostoliceanu (PNL) a fost desemnat în Adunarea Generală a Acționarilor de la SC Apă Canal 2000 SA, iar Miu Barbu (USR) în AGA de la Termoficare (între timp, Miu a demisionat din Consiliul Local).

Reamintim că există acuzații de nelegalitate cu privire la cele două hotărâri ale CL Pitești, acuzații formulate verbal chiar în timpul ședinței din 22 martie (aici subiectul pe larg).

PNL și USR PLUS dețin majoritatea în Consiliul Local Pitești, dar societățile Apă Canal și Termoficare sunt conduse de oameni numiți de PSD în mandatul trecut.

Știrea inițială, ora 12:45

Reprezentanții PNL și USR PLUS au convocat de îndată Consiliul Local Pitești în ședință extraordinară.

Ședința este programată să se desfășoare chiar la această oră.

Pe ordinea de zi, un singur punct: un proiect de hotărâre inițiat de viceprimarul USR Mihai Mihăilescu în vederea împuternicirii unui consilier local „pentru semnarea unor înscrisuri necesare reprezentării Consiliului Local al Municipiului Pitești în instanță”. (Foto: descriptiv)

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *