Florin Oancea, Ion Braga și Dragoș Stuparu, consilierii locali USR din Stoenești, Argeș, au depus amendamente la proiectul de buget local al comunei pentru anul 2023.

Cea mai importantă inițiativă vizează asfaltarea drumurilor din satele Piatra, Valea Bădenilor, Slobozia și Cotenești.

De asemenea, consilierii USR au propus denumirea anumitor străzi din localitate.

În plus, grupul consilierilor locali USR din Stoenești cere contractarea, amenajarea și alocarea unui spațiu pentru un bancomat.

Florin Oancea (foto principal), liderul grupului consilierilor USR din comuna Stoenești: „Până în 2020 la Stoenești nu au fost depuse la secretariat foarte multe propuneri de proiecte sau amendamente la bugetul local. Cu ocazia intrării noastre în Consiliul Local, am reușit pe finalul lui 2020 și în decursul anului 2021 să depunem mai multe propuneri de proiecte pentru diverse asfaltări, iar unele dintre ele au avut și finalitate.

În 2022 am depus 7 amendamente la bugetul local, dar au trecut doar câteva, pentru că au apărut unele divergențe de opinie. Totuși, chiar și acestea au fost benefice pentru locuitorii comunei.

În 2023, cu ocazia punerii în dezbatere a bugetului local, am depus împreună cu colegii din Consiliul Local, la îndemnul populației, alte amendamente la buget. Cele mai importante sunt cele care propun asfaltări în zonele Slobozia, Piatra și Coteneşti.

Excedent bugetar există, chiar semnificativ, deci nu se poate plânge nimeni de lipsa sursei de finanțare. Să sperăm că ceilați consilieri locali din Stoenești vor vota pentru aprobarea acestor amendamente. Nu trebuie să o facă pentru USR, ci pentru oameni, pentru comună”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *