Update, 28 septembrie 2023, ora 20:00

Polițiștii de investigații criminale de la Secția 4 din Pitești au finalizat ancheta. Urmează ca procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești să ajungă cu dosarul în instanța de judecată.

Individul care este subiect al dosarului a primit control judiciar pentru 60 de zile, după perioada de reținere de 24 de ore. Piteșteanul-huligan în vârstă de 45 de ani va fi judecat pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Potrivit legii:

1)Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă;

(2)Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

Știrea inițială, 22 septembrie 2023, ora 14:30

Un nou episod de violență în traficul rutier. S-a întâmplat săptămâna trecută în cartierul piteștean Prundu, iar agresorul a fost reținut ieri, 21 septembrie.

Pe 12 septembrie, în jurul orei 16:00, un șofer din Pitești în vârstă de 45 de ani și conducătoarea unui alt autoturism au avut un conflict spontan în trafic în Prundu.

În urma conflictului, individul i-ar fi blocat înaintarea, a coborât din mașină și ar fi lovit-o pe femeie cu pumnul în față, provocându-i leziuni, după care a plecat.

Ulterior agresiunii, femeia a făcut plângere la Poliție, care a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Ancheta a fost demarată de polițiștii de investigații criminale de la Secția 4 din Pitești, sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Oamenii legii l-au identificat pe agresor și l-au audiat. Joi, 21 septembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Urmează ca astăzi, 22 septembrie, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *