În noaptea de 13 spre 14 aprilie, în jurul orei 02:30, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Dr. Carol Davila din cartierul Găvana, un echipaj al Secției 2 Poliție Pitești a efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism. Conducătorul auto nu s-a conformat, însă, și și-a continuat deplasarea.

Oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune. În încercarea de a se sustrage controlului, șoferul fugar a făcut mai multe viraje periculoase pe strada Gheorghe Ionescu Gion, acroșând ușor două autoturisme parcate regulamentar. Într-un final, a fost oprit de polițiști.

Individul, de 48 de ani, din Pitești, era băut. A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,88 de mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au făcut dosar penal și i-au reținut permisul de conducere, eliberându-i dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. Riscă închisoare de la unu la 5 ani sau amendă penală. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *