Un echipaj al Biroului Rutier Pitești a oprit ieri în trafic pe bulevardul Libertății din cartierul Trivale un autoturism Volkswagen. La volan era un minor, în vârstă de 17 ani.

În autoturism se afla și proprietara mașinii, rudă cu adolescentul, o femeie în vârstă de 51 de ani, din Pitești. Dovedind o iresponsabilitate crasă, femeia l-a lăsat pe băiat să îi conducă autoturismul, deși acesta, evident, nu are permis auto.

Polițiștii au întocmit dosar penal, „iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite”, informează Poliția Argeș.

Atât tânărul, cât și femeia riscă închisoare de la unu la 5 ani: minorul pentru că a condus o mașină pe un drum public fără să aibă permis auto, iar femeia pentru că i-a dat pe mână autoturismul deși știa că băiatul nu deține permis. (Foto: descriptiv – cartierul Trivale, bulevardul Libertății)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *