Cătălin Drulă, președintele USR, critică ideea comasării alegerilor, idee vehiculată zilele acestea de reprezentanții PNL. Drulă subliniază că dreptul cetățenilor de a alege este sfânt și că orice încercare de derutare a alegătorilor nu va scăpa partidul lui Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis de răspundere.

Pentru că știe ce dezastru a provocat la guvernare, PNL a scos de la naftalină comasarea alegerilor. Însă democrația e democrație și dreptul cetățeanului de a alege e sfânt! Oricât încearcă să-i amețească PNL pe oameni, ei nu vor uita că:

-ministrul PNL al Finanțelor a crescut taxele și impozitele de 3 ori în 12 luni;

-ministrul PNL al Finanțelor împrumută 1 miliard de lei în fiecare zi lucrătoare;

PNL ascunde sub preș datoriile reale ale țării. Boloș a scos din pix deficitul de 5,7% din PIB, când noi știm că deficitul, cu tot cu datorii, pe care-l calculează și UE, este undeva la 7%, deci e doar o schemă de împins datorii mai departe;

le-au luat primarilor banii pentru proiecte.

Să le fie clar PNL-iștilor: la alegerile din 2024 le va veni nota de plată! Românii care muncesc cinstit și care au văzut ce înseamnă PNL la guvernare o să-i taxeze așa cum merită!”, afirmă președintele USR, Cătălin Drulă.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *