Ieri, în Câmpulung Muscel, președintele USR, Cătălin Drulă, a cerut Partidului Național Liberal să nu mai hărțuiască primarii USR și să nu mai blocheze proiectele Elenei Lasconi, așa cum s-a întâmplat în cazul lucrărilor la bulevardul Pardon, pentru că în acest fel fac rău comunității.

„Modul în care prefectul PNL (n.r. – prefectul de Argeș, Radu Perianu) a blocat lucrările la bulevardul Pardon este ceva de noaptea minții. O lucrare realizată în proporție de 80-90% blocată de un prefect abuziv!

Vreau să fac un apel la domnia sa, la șefii lui politici, la Alina Gorghiu, fostă colegă cu mine în circumscripția Timiș, pe care o reprezint din 2016. Doamna senator Gorghiu, opriți această nebunie! Nu se poate să faceți rău unei comunități întregi dintr-o răzbunare politică stupidă și meschină.

O instanță s-a pronunțat, a spus că este legală această lucrare și ea se poate finaliza probabil în două luni de la reluarea lucrărilor”, a declarat Cătălin Drulă, care reclamă că primarii USR sunt hărțuiți peste tot în țară.

Tribunalul Argeș i-a dat dreptate Elenei Lasconi în acest caz, în primă instanță, însă prefectul PNL va contesta decizia. Aceste blocaje artificiale create de PNL la Câmpulung nu aduc nicio contribuție reală la dezvoltarea lucrurilor și nu fac altceva decât să facă rău comunității locale, acuză USR.

„E o manevră de tip mafiot. Așa făcea Mafia, Mafia îți strica ceva, după care spunea: vii cu noi și îți reparăm ceea ce am stricat. Ce a făcut PNL aici e o manevră de tip mafiot. Acești peneliști din Câmpulung nu fac absolut nimic, doar fac rău câmpulungenilor”, a acuzat, la rândul ei, Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung.

Cătălin Drulă i-a promis Elenei Lasconi sprijin pentru proiectele importante pe care vrea să le implementeze în viitor și pentru rezolvarea situației legate de deșeurile periculoase de pe platforma ARO din Câmpulung.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *