Președintele USR, Cătălin Drulă, îi cere premierului PSD Marcel Ciolacu să oprească renovarea faraonică de 7 milioane de euro a unei vile RA-APPS pentru președintele Klaus Iohannis.

Drulă amintește că premierul PSD a alocat un buget similar, de 7 milioane de euro, și pentru toate excursiile exotice ale președintelui prin Africa.

„Când au devenit Iohannis și Ciolacu cei mai buni prieteni și ce-i leagă așa de strâns? După ce i-a dat 7 milioane de euro să se plimbe la finalul anului trecut prin Africa, Ciolacu îi mai dă alte 7 milioane să-și renoveze casa. Banii vin de la fiecare român, din taxele pe care același Guvern PSD-PNL le-a crescut.

Marcel Ciolacu, cu ce te are la mână Klaus Iohannis de refuzi să oprești finanțarea de 7 milioane de euro în vila pregătită pentru el? RA-APPS se află în subordinea ta directă, poți opri renovarea faraonică imediat”, afirmă Cătălin Drulă.

Președintele USR contestă declarațiile premierului PSD-PNL, care spune că nu știe pentru cine se pregătește vila în care se investesc 7 milioane de euro din banii cetățenilor. RA-APPS se află în subordinea directă a premierului.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *