Vremea în județul Argeș va continua să fie deosebit de caldă pentru această perioadă a anului până în jurul datei de 12 februarie.

Potrivit estimărilor pentru următoarele două săptămâni comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), vremea în regiunea Muntenia și județul Argeș va fi caldă între 5 și 12 februarie, cu temperaturi maxime diurne de 16…18 grade și minime nocturne de 3…7 grade.

Ulterior zilei de 12 februarie, conform sursei citate, vremea va intra într-un proces de răcire. Până la sfârșitul săptămânii viitoare, maximele vor scădea spre valori medii de 4…5 grade, iar minimele, până în jurul a -3 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va crește începând de marți, 13 februarie, se arată în estimările de vreme pentru perioada 5-18 februarie transmise astăzi de ANM.

Cald este și astăzi în Argeș, dar, reamintim, județul se află sub avertizări de vânt: cod galben și, respectiv, cod portocaliu la munte (aici amănunte).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *