Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat, cu puțin timp în urmă, estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (25 septembrie-8 octombrie).

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, meteorologii spun că pe parcursul întregii săptămâni care a început astăzi vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru finalul lunii septembrie. Potrivit sursei citate, în medie temperaturile maxime vor fi de 25…28 de grade (cu 5…7 grade mai ridicate decât cele climatologic specifice), iar minimele, de 11…15 grade.

La începutul lunii octombrie este estimată o răcorire a vremii, astfel că vor fi posibile valori termice mai apropiate de cele normale (20…23 de grade ziua și 8…12 grade noaptea). Ulterior, însă, temperaturile, cu precădere cele diurne, vor fi din nou în creștere ușoară.

Deficitul pluviometric va fi semnificativ în special în această săptămână, când ploile vor lipsi, conform estimărilor comunicate de ANM. După data de 1 octombrie estimările indică posibilitatea ca în unele zile să plouă, dar numai local.

Meteorologii mai anunță intensificări ale vântului la începutul acestei săptămâni.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *