Update, 2 aprilie 2024, ora 11:00

1.138 de sportivi din 29 de țări vor concura în această săptămână, în perioada 4-7 aprilie, la Sala Polivalentă Pitești Arena în cadrul Campionatului European de Ju-Jitsu U16, U18 și U21.

Competiția va include toate disciplinele de concurs agreate de Federația Internațională de Ju-Jitsu (JJIF): Fighting, Duo, Show și Jiu-Jitsu Ne-Waza.

Federația Română de Arte Marțiale (FRAM), prin Departamentul Ju-Jitsu, este gazda acestui eveniment, organizat în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești și sub auspiciile Uniunii Europene de Ju-Jitsu (JJEU).

Știrea inițială, 9 februarie 2024, ora 12:15

Piteștiul va găzdui la primăvară Campionatul European de Ju-Jitsu U16, U18 și U21. Competiția va avea loc în perioada 4-7 aprilie, la Sala Polivalentă Pitești Arena.

Primarul Cristian Gentea a semnat astăzi alături de Robert Perc, președintele Uniunii Europene de Ju-Jitsu și vicepreședinte al Federației Internaționale de Ju-Jitsu, și de Florentin Marinescu, președintele Federației Române de Arte Marțiale, protocolul care prevede ca municipiul Pitești să fie gazdă a evenimentului.

Până atunci, în acest weekend, între 9 și 11 februarie, la Pitești Arena se va desfășura Campionatul Național Ju-Jitsu 2024 pentru toate categoriile de vârstă și pentru toate disciplinele de concurs ale Federației Internaționale Ju-Jitsu (Duo, Jiu Jitsu Ne-Waza și Fighting & Show). Potrivit organizatorilor, participă 870 de sportivi, de la 30 de cluburi din întreaga țară. Intrarea pentru spectatori este liberă.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *