O petrecere de majorat a fost oprită în weekend de jandarmii piteșteni, în urma unei sesizări pe care au primit-o. Petrecerea era în plină desfășurare într-un restaurant de pe strada Lânăriei, în zona barierei CFR. Organizatorul evenimentului, tatăl persoanei sărbătorite, a primit o amendă de 3.000 de lei. Petrecerea a fost sistată, iar toți participanții, trimiși acasă.

Reamintim că din 25 octombrie anul trecut, din cauza pandemiei, evenimentele private (nunți, botezuri, mese festive, petreceri de orice fel etc.) sunt interzise, atât pentru vaccinați (împotriva Covid-19), cât și pentru nevaccinați.

Tot în weekend, o patrulă de jandarmi a găsit într-o sală de jocuri de noroc din Mărăcineni mai multe persoane care nu aveau certificat verde. Pentru că le-a permis acestora accesul fără documentul respectiv, administratorul sălii a fost amendat cu 1.000 de lei. De asemenea, sancțiuni au primit și clienții, fie pentru că nu aveau certificat verde, fie pentru că nu purtau mască de protecție. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *