Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat estimările de vreme valabile până pe 17 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în regiunea Muntenia și județul Argeș?

Conform sursei citate, în săptămâna care a început ieri vremea va fi deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii ianuarie. Media temperaturilor maxime diurne se va situa între 8 și 12 grade până pe 7 ianuarie. Tot până pe 7 ianuarie, media valorilor termice nocturne va avea variații în funcție de gradul de acoperire a cerului cu nori și va fi în general de 3…6 grade.

În intervalul de timp 8-12 ianuarie valorile termice vor fi în scădere treptată, însă se vor menține peste cele specifice perioadei, iar spre sfârșitul intervalului de prognoză (către 17 ianuarie) acestea se vor apropia de cele normale (se va răci). Astfel, mediile maximelor vor pleca de la valori de 6 grade și vor ajunge la 2 grade, iar ale celor minime se vor încadra între -6 și 0 grade.

Astăzi, 5 ianuarie, va ploua în toată regiunea. Ulterior, probabilitatea pentru precipitații – sub formă de ploaie, dar și ninsori – va fi mai ridicată în perioada 9-12 ianuarie.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *