Update, ora 12:30

Poliția Argeș informează: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș a rezultat că un tânăr de 21 de ani din comuna Corcova, județul Mehedinți, care se deplasa pe DN 65 pe raza localității Lunca Corbului, din direcția Slatina spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pătruns pe sensul opus de deplasare, de unde a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un cap de pod din stânga direcției de mers.

În urma accidentului au suferit leziuni toți cei trei ocupanți: conducătorul auto, de 21 de ani, și cei doi pasageri (un bărbat de 22 de ani și un minor de 14 ani), toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”.

Update, ora 10:00

Cei doi tineri blocați în mașină (șoferul și un pasager) au fost descarcerați. Au suferit mai multe traumatisme. De asemenea, un al doilea pasager, un adolescent în vârstă de 14 ani, neîncarcerat, are leziuni pe față, la mâna stângă și piciorul stâng. Toți cei trei au fost transportați la spital. Știre în curs de actualizare.

Știrea inițială, ora 09:00

Un accident de circulație s-a produs în această dimineață în județul Argeș, pe DN 65, la Lunca Corbului. Potrivit primelor informații, un autoturism a intrat într-un cap de pod. Doi tineri au rămas blocați în autovehicul.

La fața locului intervin pompierii pentru descarcerarea victimelor. Două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean și un echipaj SMURD vor asigura asistența medicală.

A ajuns și un echipaj al Serviciului Rutier Argeș, care asigură perimetrul și va face primele cercetări cu privire la împrejurările în care a avut loc accidentul. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *