O copie a icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului Prodromița de la mănăstirea Prodromu din Sfântul Munte Athos va fi adusă în această săptămână la Biserica „Sf. Treime” din comuna argeșeană Nucșoara, satul Slatina.

Icoana va poposi aici de joi, 9 noiembrie, și până duminică, 12 noiembrie 2023. Biserica va fi deschisă zilnic pentru credincioși între orele 08:00-18:00.

„Cu mare bucurie vă anunțăm că, sub binecuvântarea Înaltpreasfințitului Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, în acest an omagial în care Biserica Parohiei Slatina (comuna Nucșoara, județul Argeș) sărbătorește 30 de ani de la sfințire, o copie a Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului Prodromița din Sfântul Munte Athos de la mănăstirea Prodromu ajunge în Biserica noastră și va poposi timp de 4 zile, mai exact de joi până duminică (9-12 noiembrie).

În acest context, vom săvârși zilnic Sfânta Liturghie de la ora 10:00, iar la ora 17:00 Acatistul Maicii Domnului Prodromița, Biserica fiind deschisă zilnic intre orele 08:00-18:00.

Joi, de ziua Sfântului Ierarh Nectarie, vindecătorul de boli, după Sfânta Liturghie, vom săvârși Sfântul Maslu (începând de la ora 12:00).

Vă așteptăm pe toți să luăm parte la această bucurie duhovnicească”, le transmite credincioșilor preotul Andrei Alexandru Grigorescu.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *