Adrian Ispăseanu (USR) a fost ales viceprimar al comunei argeșene Vedea. În vârstă de 25 de ani, Adrian Ispăseanu este licențiat al Universității din Pitești, Facultatea de Mecanică și Tehnologie (2019). Până la alegerea sa în funcția de viceprimar, a profesat ca inginer în mediul privat.  

„Este o funcție care mă onorează, dar care mă și responsabilizează. Toți cei care mă cunoașteti îmi știți caracterul și energia pe care o pun în tot ceea ce fac. Pentru comuna în care m-am născut și în care locuiesc, pentru voi, dragi locuitori, promit că îmi voi dedica tot timpul din lume. Pentru că lumea mea este Vedea. Așa a fost mereu, doar că acum soarta mi-a dat ocazia să fiu aproape de voi și prin această funcție de viceprimar.

Nu pot promite că voi rezolva tot, pentru că ultimul cuvânt nu îl are viceprimarul. Dar voi face tot ceea ce ține de mine să rezolv cât mai multe dintre problemele voastre și voi pune presiune ca acestea să fie rezolvate în timp util de către autoritățile competente”, le transmite noul viceprimar locuitorilor din Vedea.

Adrian Ispăseanu consideră că în Vedea prioritățile administrative sunt următoarele:

-asfalt pe toate străzile și ulițele;

-iluminat public modern în toată comuna;

-locuri de joacă și parcuri mai multe;

-mai mulți antreprenori care să creeze locuri de muncă pentru locuitorii comunei;

-stimularea activității antreprenoriale;

-digitalizarea completă a serviciilor Primăriei;

-transparență față de cetățeni;

-școli reabilitate și dotate cu echipamente moderne.

Adrian Ispăseanu este al doilea reprezentant al USR Argeș care în ultima perioadă a fost ales viceprimar prin vot în Consiliul Local, după Constantin Țurțulea în municipiul Câmpulung Muscel (aici amănunte).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *