Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) al Spitalului Orășenesc Mioveni are un nou specialist în medicină de urgență: dr. Cristina Roxana Mohamed Vărzescu.

Argeșeancă, în vârstă de 36 de ani, dr. Cristina Roxana Mohamed Vărzescu este absolventă a Facultății de Medicină a Universității „Titu Maiorescu” din București.

A acumulat experiență ca rezident la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Pius Brînzeu” din Timişoara și Spitalul Clinic de Urgență din Capitală.

“Medicina de urgență este o specialitate complexă, în care se lucrează cu pacienții de orice vârstă, cu patologii diverse și cele mai multe nesistematizate, ceea ce creează o stare de presiune psihologică și necesită un training asiduu, asociat cu o structură flexibilă de gândire și luare a deciziei”, spune dr. Cristina Roxana Mohamed Vărzescu de la Spitalul Orășenesc Mioveni.

Amintim că, de curând, Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) al aceluiași spital are un nou medic coordonator: Alin Constantin Radu, specializat în medicină de urgență, și el tot argeșean (aici subiectul pe larg).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *