Un angajat al complexului turistic Aqvila Club din comuna argeșeană Rucăr s-a sinucis (a fost găsit spânzurat). Era cetățean nepalez, avea 23 de ani și lucra la bucătăria complexului turistic. Poliția a declanșat o anchetă.

„În ziua de 16 mai anul curent, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat de cetățenie nepaleză ar fi recurs la un gest suicidal, fiind găsit decedat într-o încăpere a societății de cazare turistică unde acesta lucra.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr, care au constatat că cele sesizate se confirmă, verificările fiind preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung.

În cauză urmează să fie înregistrat dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal (n.r. – ucidere din culpă), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung,

Pentru stabilirea cauzei decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, informează Poliția Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *