Alți doi vitezomani au rămas fără permisele de conducere pe DN 73E, pe raza orașului Mioveni. Este un drum pe care mai mulți șoferi au fost prinși de radar în ultima vreme.

Sâmbătă, 6 ianuarie, recordul de viteză al zilei pe acest drum a fost înregistrat de un bărbat de 45 de ani din comuna Micești. Circula la volanul unui autoturism cu 135 de kilometri pe oră, cu 55 de kilometri pe oră peste limita legală prevăzută pe sectorul de drum pe care a fost prins, informează Poliția Argeș.

Polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni i-au reținut permisul pentru 90 de zile și l-au amendat cu 1.405 lei.

Aceleași sancțiuni le-a primit și o femeie de 30 de ani din comuna Teiu, prinsă de radar tot sâmbătă pe DN 73E, pe raza orașului Mioveni, circulând cu 131 de kilometri pe oră la volanul unui autoturism. Cu 51 de kilometri pe oră peste limita legală.

Amintim că pe același drum, în Mioveni, în ultimele două săptămâni, alți doi șoferi au rămas temporar fără permisele auto pentru viteză excesivă: pe 24 decembrie anul trecut – 161 de kilometri pe oră (aici amănunte) și, respectiv, pe 2 ianuarie 2024 – 144 de kilometri pe oră (aici detalii). (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *