Vor fi restricții de tonaj pe DN 7, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, zi de sărbătoare legală: circulaţia mașinilor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane va fi interzisă timp de două zile pe tronsonul Piteşti (intersecția DN 7 cu DN 7C) – Râmnicu Vâlcea – Veștem (în județul Sibiu, intersecția DN 7 cu DN 1), după cum urmează:

-vineri, 31 mai – între orele 18:00-22:00;

-sâmbătă, 1 iunie – între orele 06:00-22:00.

Restricțiile vor fi valabile pe ambele sensuri de mers și sunt impuse ca urmare a prevederilor referitoare la circulația autovehiculelor de mare tonaj pe drumurile publice în perioada sărbătorilor legale, respectiv Ordinul comun al Ministrului Transporturilor și Ministrului Afacerilor Interne nr. 1249-132/2018.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) avertizează că încălcarea acestor restricții constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *