Poliția Argeș ne-a informat în urmă cu puțin timp: „Atenție! Restricții de trafic. Începând cu ziua de marți, 16 februarie, și până în ziua de vineri, 19 februarie 2021, traficul pe DJ 703E Pitești – Băbana va fi restricționat în intervalul orar 09:00 – 12:00, pentru a permite toaletarea vegetației forestiere din proximitatea părții carosabile.

Ca urmare a Hotărârii luate în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș, începând cu data de 16 februarie 2021, ora 09:00, și până în data de 19 februarie 2021, ora 12:00, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe DJ 703E, care face legătura între Pitești și Băbana, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Nicolae Labiș (varianta Trivale – Găvana) și intersecția cu DC 163 (satul Ciocănăi, comuna Moșoaia).

Traficul va fi închis în intervalul orar 09:00 – 12:00, pentru a le permite echipelor silvice să identifice arborii cu potențial de a pune în pericol siguranța circulației pe tronsonul în cauză și să acționeze în consecință.

Zona va fi semnalizată prin balize rutiere, iar la fața locului vor fi prezenți polițiști de la Biroul Rutier Pitești.

Traficul va fi deviat, în intervelul orar menționat, pe DC 163 Ciocănăi – Moșoaia și DN 67B Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului.

Polițiștii argeșeni vă recomandă să vă planificaţi deplasările luând în considerare restricţiile de circulaţie impuse și să respectați regulile de circulație pe drumurile publice, adoptând o conduită preventivă și ținând cont de condițiile meteo-rutiere”. (Foto: Arhivă)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *