Polițiștii din Albota au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, dosar deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis auto, lovire sau alte violențe și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, și au reținut un bărbat de 48 de ani din comuna argeșeană Negrași.

În seara zilei de 3 decembrie, bărbatul a prezentat, la un control în trafic, doar certificatul de înmatriculare al autoturismului pe care îl conducea, invocând că restul documentelor nu le are asupra lui. Însă, în urma verificărilor făcute în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii care l-au oprit au constatat că acesta figura cu permisul de conducere anulat.

De asemenea, în momentul în care i s-a cerut să fie testat cu aparatul etilotest, individul a abandonat autoturismul și a fugit pe un teren viran din apropiere, ascunzându-se într-un imobil în construcție, acolo unde, pentru a-și asigura scăparea, a lovit o persoană.

Ulterior, bărbatul a fost identificat din nou în trafic la volanul aceluiași autoturism de către polițiștii din Rociu, care au procedat la efectuarea unui blocaj pe DJ 503. În momentul în care s-a apropiat de blocaj, individul a abandonat din nou mașina și a fugit iar.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia și, pentru a-l opri, au folosit armamentul din dotare prin executarea unui foc de avertisment în plan vertical, moment în care bărbatul a rămas pe loc și a fost imobilizat.

Acesta a fost dus la sediul Secției de Poliție Rurală Albota. După administrarea probatoriului, pe 4 decembrie, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive.

Precizăm că individul are permisul anulat pentru că, anterior infracțiunilor comise pe 3 decembrie, a fost prins băut la volan și pentru că, la fel ca și de această dată, a refuzat să îi fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *