O nouă rețea de canalizare a fost inaugurată astăzi în comuna argeșeană Șuici. Investiția, realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 1, se ridică la 7,8 milioane de lei, echivalentul bugetului comunei pe 15 ani. Consiliul Județean a cofinanțat proiectul cu 100.000 de lei.

„Este o zi foarte importantă pentru noi. Prin punerea acestui obiectiv în funcțiune beneficiază 400 de gospodării din satele Șuici și Rudeni. Rețeaua are o lungime de 18 kilometri, o conductă de refulare de aproximativ 2,9 kilometri și 12 stații de pompare”, declară primarul comunei Șuici, Constantin Iatagan.

Noua rețea de canalizare va fi branșată la stația de epurare construită prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) cu 2,5 milioane de euro și dată în folosință în 2013, așa cum se va întâmpla și cu rețeaua de canalizare din satele Paltenu, Păuleni și Ianculești și cătunul Moșteni, rețea care va fi realizată prin programul „Anghel Saligny”. (Sursă foto: CJ Argeș)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *