Un tânăr de 20 de ani din comuna argeșeană Valea Mare Pravăț care conducea un autoturism a picat DrugTest-ul. A fost oprit de un echipaj de poliție luni, 19 noiembrie, pe drumul județean 732, în Bughea de Jos, și testat. Rezultatul a indicat că tânărul s-ar fi drogat cu substanțe psihoactive.

Mai mult, după ce au verificat în baza de date a Poliției Române, oamenii legii au constatat că individul avea permisul de conducere suspendat.

Polițiștii au întocmit dosar penal. Prima infracțiune de care s-ar face vinovat este pedepsită de lege cu închisoare de la unu la cinci ani sau amendă penală, în timp ce pentru conducere cu permisul suspendat legea prevede închisoare de la 6 luni la 3 ani sau plata unei amenzi penale.

Tot 20 de ani are și șoferul unui autoturism înregistrat de radar, de asemenea luni, 19 noiembrie, circulând cu 145 de kilometri pe oră pe DN 65B (care face legătura între DN 65 Slatina-Pitești și A1 Pitești-București). Cu 55 de kilometri pe oră peste limita legală prevăzută pe drumul respectiv.

Echipajul Biroului Rutier Pitești aflat la datorie la aceea oră pe DN 65B i-a reținut permisul auto pentru 90 de zile și l-a amendat cu 1.305 lei. Tânărul vitezoman este din comuna argeșeană Slobozia. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *