La această oră se desfășoară proba scrisă a concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2022.

În județul Argeș, proba are loc în două centre de concurs: Colegiul Național „Ion C. Brătianu” și Școala Gimnazială „Matei Basarab”.

Inspectoratul Școlar Județean Argeș anunță că s-au înscris 851 de candidați, dintre care 135 din promoția curentă, pentru 47 de posturi didactice/catedre vacante în vederea angajării pe perioadă nedeterminată.

Primele rezultate vor fi afișate pe 19 iulie la sediul Inspectoratului Școlar și pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestațiile vor putea fi făcute pe 19 și 20 iulie. În perioada 21-26 iulie va avea loc soluționarea contestațiilor, iar rezultatele finale vor fi comunicate pe 27 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5, precizează Inspectoratul Școlar Județean Argeș. (Foto: Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului Argeș)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.