Update, ora 22:45 

Pentru căutarea fetei au fost mobilizate peste 70 de persoane. Polițiști (însoțiți de un câine de urmă), jandarmi, pompieri, pădurari, voluntari și reprezentanți ai unui club off-road au desfășurat activități de căutare. A fost folosită și o cameră cu termoviziune.

După mai bine de două ore de căutări, fata a fost găsită de un polițist, la aproximativ 5 kilometri de locul din care plecase. Se rătăcise și nu avea cu ea telefonul mobil ca să își anunțe familia. Ulterior parcurgerii procedurii legale, minora a fost predată familiei.

Știrea inițială, ora 21:00 

Familia și polițiștii argeșeni sunt în căutarea unei minore în vârstă de 13 ani.

În această seară, în jurul orei 19:00, Maria-Iulia Vlădulescu a plecat să se plimbe prin pădurea din zona Bisericii Brătienilor din Ștefănești, dar până la această oră nu a mai revenit acasă. Speriată, familia a sesizat Poliția Ștefănești, care a dat-o dispărută.

Semnalmente: 1,67 m înălțime, greutate 47 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, poartă ochelari. Vestimentația la momentul plecării: hanorac gri cu inscripția Harvard, blugi negri și teniși negri.

Persoanele care pot oferi informații despre minora dată dispărută sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești, la numărul de telefon 0248.265.185.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *