Update, 28 septembrie 2023, ora 12:45

Elevul bătăuș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Știrea inițială, 27 septembrie 2023, ora 17:40

Un elev, în vârstă de 17 ani, a fost reținut astăzi pentru 24 de ore într-un dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Dosarul este instrumentat de polițiștii de la Biroul Siguranță Școlară, sub supravegherea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Adolescentul a fost reținut pentru că vineri, 22 septembrie, înainte de începerea orelor de curs, a agresat o elevă de 18 ani în incinta Liceului Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni. Incidentul a avut loc în urma unui conflict spontan între cei doi.

Martori ai agresiunii au sunat la 112. „La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma agresiunii, eleva a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează Poliția Argeș.

Astăzi, agresorul a fost dus la audieri. După administrarea probatorului, a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Urmează ca mâine să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Menționăm că în această lună, pe 13 septembrie, polițiștii au desfășurat activități de prevenire la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *