Polițiștii B.C.C.O. Pitești – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. Pitești anchetează un caz de trafic de droguri de risc și mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, efectuare fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe psihoactive și deținere de droguri de risc pentru consum.

Pe parcursul anchetei, polițiștii au prins în flagrant delict un bărbat în timp ce ridica un colet expediat din Olanda, introdus în țară prin intermediul unei firme de transport, în care se aflau două kilograme de „cristal”, drog de mare risc (3-CMC), 100 de grame 2-MMC (substanță psihoactivă) și o cantitate de ADB BUTINACA și MDMB BUTINACA. De asemenea, asupra individului a fost găsită și o cantitate de canabis, pentru consumul propriu.

Ulterior, în același dosar penal, alte două persoane au fost prinse în flagrant delict în timp ce vindeau în interes propriu, dar și ca intermediari pentru o a patra persoană, o cantitate de „cristal” (3-CMC, drog de mare risc), în vederea comercializării ulterioare.

Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, iar apoi judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Argeș a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română a asigurat suportul de specialitate, iar acțiunea a beneficiat și de sprijinul jandarmilor din Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *