Duminică, 19 martie, în jurul orei 15:30, pe DN 7, în Topoloveni, un echipaj de la Poliția ordine publică a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism Dacia Logan, însă conducătorul acestuia nu a oprit și și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea individului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, și au cerut sprijin colegilor lor de la Rutieră.

Conducătorul autoturismului s-a îndreptat către Pitești, punând în pericol grav siguranța traficului rutier, încălcând mai multe reguli de circulație, ignorând semnalele repetate de oprire și mergând aproximativ 5 km până în comuna Călinești. Acolo a fost blocat de un echipaj al Formațiunii Rutiere Topoloveni.

După oprire, bărbatul a fugit către un câmp, iar polițiștii au pornit în urmărirea lui. Pentru că nu s-a supus somațiilor, unul dintre agenții de poliție a executat foc de avertisment în plan vertical, ulterior individul fiind imobilizat.

De ce a fugit de polițiști? Pentru că nu are permis auto, iar mașina pe care o conducea nu avea valabile inspecția tehnică periodică și asigurarea de răspundere civilă auto.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din orașul argeșean Ștefănești, a fost dus la audieri. După administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *