Update, ora 19:10

ISU Argeș: „Incendiul s-a manifestat într-o încăpere, la materialele textile, elemente de mobilier și la tavanul din material combustibil.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este efectul termic produs la nivelul unui conductor electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată. Aveau un aparat electric cu care se încălzeau”.

Update, ora 19:00

Cei doi (bărbatul în vârstă de 73 de ani care a murit în incendiu și femeia rănită) erau soț și soție.

Update, ora 18:30 

„În urma informațiilor apărute în spațiul public privind un incendiu care a afectat o locuință de pe raza comunei Pietroșani și în urma căruia o persoană ar fi decedat din cauza intoxicației cu monoxid de carbon, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În seara zilei de 22 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la un incendiu care se manifesta la un imobil din comuna Pietroșani.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești pentru sprijinirea intervenției pompierilor în vederea stingerii incendiului, care se manifesta la nivelul acoperișului.

Din imobil au fost evacuate două persoane: un bărbat de 73 de ani și o femeie de 68 de ani. Din păcate, bărbatul de 73 de ani a fost declarat decedat. Femeia a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri.

Cercetările vor fi preluate de polițiștii de investigații criminale de la Poliția Municipiului Curtea de Argeș. În cauză va fi înregistrat dosar penal pentru distrugere și ucidere din culpă, sub supravegherea unității de Parchet competente.

Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”.

Știrea inițială, ora 18:10

Incendiu în această seară la o casă tip parter în comuna argeșeană Pietroșani, satul Vărzăroaia. Este vorba despre un incendiu în interiorul unei locuințe de aproximativ 80 de mp, care a fost învăluită de fum.

Din păcate, au fost găsite două victime: un bărbat în vârstă de 73 de ani – decedat (intoxicat cu monoxid de carbon) și o femeie de 68 de ani – care primește îngrijiri din partea unui echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș.

Pentru stingerea incendiului intervin două echipaje de pompieri din Mioveni cu două autospeciale și un echipaj de la SVSU Domnești cu o autospecială. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *