Bărbatul în vârstă de 61 de ani din comuna argeșeană Cotmeana dat dispărut aseară, Aurelian Efrosinescu, a fost găsit decedat astăzi.

Poliția Argeș informează: „Din păcate, în urma căutărilor bărbatul a fost găsit decedat într-o zonă împădurită din apropierea locuinței sale.

Nu există suspiciuni la acest moment, însă pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor în cauză va fi întocmit un dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal (n.r. – ucidere din culpă).

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, iar pentru stabilirea cauzei decesului va fi dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale”.

Bărbatul, care avea probleme cardiace și locuia singur, fusese dat dispărut în seara zilei de 22 decembrie, după ce, cu câteva zile în urmă, plecase de la domiciliul său din Cotmeana fără a mai reveni acasă. Ultima oară fusese văzut pe 19 decembrie.

Polițiști, pompieri, consăteni și o echipă canină a Serviciului Criminalistic Argeș au pornit căutările, iar astăzi l-au găsit decedat pe bărbatul dat dispărut.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *