Repezentanții USR alături de candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al orașului argeșean Costești, Florin Sandu, au dat startul strângerii de semnături pentru participarea la alegerile locale și europarlamentare de pe data de 9 iunie 2024.

„Echipa a fost întâmpinată cu încredere de cetățeni, iar fiecare vorbă bună a acționat ca forță motrică pentru colegii noștri. Ne dorim ca fiecare cetățean să fie fericit. Acest lucru ne obligă să le respectăm demnitatea, însemnând că trebuie să lucrăm din respect pentru ei, nu să îi folosim în scopuri electorale”, declară Bogdan Badea, coordonatorul acțiunii.

La rândul său, Cosmin Bratu, candidatul USR pentru Primăria Negrași, afirmă: „Este nevoie de schimbare! Faptul că oamenii au obosit semnifică o mare dezamăgire față de politică. Este un lucru periculos, deoarece acești oameni riscă ori să plece din țară, pentru că aici nu se simt respectați, ori să nu mai voteze la următoarele alegeri. Lipsa oamenilor de la urnele de vot trimite România către dictatură. Anul acesta aveți cu cine alege: USR și aliații de la Dreapta Unită sunt pregătiți să schimbe retorica „toți sunt la fel” și să aducă o guvernare locală care să fructifice potențialul local”.

„Avem un mesaj pentru PSD și PNL: Nu renunțăm!”, transmit reprezentanții USR.

„Cetățenii vor schimbare în Izvoru”

Și USR Izvoru strânge semnături pentru candidaturile locale. Useriștii i-au întâmpinat pe oameni cu flori, iar reacțiile acestora din urmă au fost deosebite.

„Mulți dintre cetățeni s-au alăturat mișcării și își doresc să producă schimbarea de care comuna are nevoie”, spun reprezentanții organizației USR din comuna argeșeană Izvoru.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *