Update

Bărbatul a fost găsit, teafăr și nevătămat.

Știrea inițială

Un bărbat din Argeș cu afecțiuni medicale este dat dispărut. Familia și polițiștii îl caută și roagă cetățenii care au informații în acest sens să ajute la găsirea bărbatului.

Marian Chira are 36 de ani și este din Câmpulung Muscel. Luna trecută, în noaptea de 2 spre 3 februarie, a plecat de la domiciliul său și nu a mai revenit de atunci acasă. Poliția Câmpulung a fost sesizată astăzi, 6 martie.

Semnalmente: aproximativ 1,75 m înălțime, 55 de kg, constituție slabă, ochi căprui și păr șaten. Vestimentația la momentul plecării: trening din material textil negru, tricou de culoare mov și bocanci negri.

„Este cunoscut cu afecțiuni medicale, precum și cu repetate plecări voluntare de la domiciliu, fiind depistat pe raza municipiilor Pitești și București și a orașului Mioveni”, precizează Poliția Argeș.

Cei care pot oferi informații despre bărbatul dfin Câmpulung Muscel dat dispărut sunt rugați să sune la 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la numărul de telefon 0248.512.100.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *