Update, ora 18:20

„În urma informațiilor apărute în spațiul public cu referire la o persoană decedată pe raza comunei Nucșoara în după-amiaza de astăzi, 3 ianuarie, Compartimentul de Relații Publice din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În după-amiaza zilei de 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit într-un lac din comuna Nucșoara. În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat atât un echipaj de pompieri, pentru extragerea bărbatului, cât și polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești.

Din păcate, bărbatul în cauză a fost declarat decedat. Identitatea acestuia a fost stabilită, bărbatul având vârsta de 73 de ani, cu domiciliul în localitate.

Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

Bărbatul nu prezenta urme de violență, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor în cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal (n.r. – ucidere din culpă), urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului”.

Update, ora 16:25 

Cadavrul bărbatului, care se afla aproape de mal, a fost scos din apa lacului. Cazul a fost preluat de Poliție, care a stabilit identitatea persoanei decedate. Avea 73 de ani.

Știrea inițială, ora 16:00

Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș intervin la această oră în comuna Nucșoara pentru extragerea unui bărbat din lacul Învârtita. Potrivit primelor informații, bărbatul este decedat.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *