Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat ancheta în dosarul violatorului din comuna argeșeană Moșoaia. Individul, în vârstă de 62 de ani, va fi trimis în judecată pentru viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

Pe 17 septembrie 2023, individul a agresat fizic și a constrâns o femeie de 80 de ani să întrețină raporturi sexuale cu el, după care nu i-a permis victimei să părăsească locuința timp de mai multe ore. Ulterior, rudele femeii au sesizat Poliția.

Două zile mai târziu, pe 19 septembrie, bărbatul a fost reținut de anchetatori pentru 24 de ore, iar pe 20 septembrie Judecătoria Pitești l-a arestat preventiv pentru 30 de zile. Luna trecută, la propunerea procurorului de caz, judecătorii au prelungit arestarea preventivă cu încă 30 de zile, individul aflându-se și acum după gratii.

Polițiștii de la Investigații Criminale au înaintat dosarul penal finalizat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a bărbatului de 62 de ani din Moșoaia. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *