Delia Olguța Trăistaru, medic primar pneumologie, a murit astăzi la vârsta de 52 de ani, după o lungă luptă cu o boală nemiloasă. Dr. Trăistaru era internată în Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești.

Anunțul decesului a fost făcut de dr. Alina Mărtău, de la SJU: „Corpul medical a mai pierdut un medic, dr. Delia Trăistaru. Un suflet blând, un medic dedicat pacienților, un om deosebit. Drum bun în liniștea eternă a îngerilor!”.

La rândul ei, Luminița Paul, medic la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș, a transmis: „Astăzi Argeșul a mai pierdut un medic, un om dedicat profesiei sale, un suflet aparte, dr. Delia Trăistaru, medic primar pneumolog la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Drum lin printre îngeri! Sincere condoleanțe familiei!”.

Delia Olguța Trăistaru avea specializări în pneumologie, endoscopie bronșică, explorări funcționale respiratorii și somnologie nivelul I și nivelul II. Lucra la Spitalul Județean de Urgență din Pitești și a avut colaborări și cu unități medicale private.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *