A murit, astăzi, Ioan Dumitrașcu. A fost asistent medical la Spitalul Municipal Curtea de Argeș și vicepreședinte al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Argeș.

Anunțul decesului a fost făcut de conducerea Ordinului: Astăzi, o inimă a încetat să mai bată. S-a mai înălțat un suflet mare la cer și s-a alăturat îngerilor.

Conducerea Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Argeș aduce un cuvios omagiu Omului, Colegului și Profesionistului desăvârșit asistent medical Ioan Dumitrașcu, care, în respectul vieții și al Jurământului profesional, și-a dăruit harul și pasiunea pentru îngrijirea oamenilor, salvării semenilor și promovării sănătății.

Cu vocația și dorința dezvoltării profesionale, Ioan Dumitrașcu, vicepreședinte al organizației profesionale, membru activ al Ordinului Asistenților Medicali Argeș, implicat în toate activitățile filialei, a împărtășit asistenților medicali argeșeni, în timpul unei îndelungate perioade de reprezentare, vasta cunoaștere și prodigioasa experiență profesională.

Cu profund regret, ne luăm bun rămas de la un coleg de excepție, pe care l-am apreciat, respectat și care va rămâne prezent în amintirile noastre.

Drum lin către ceruri, întru veșnică odihnă și veghea lui Dumnezeu! Suntem alături de familia îndurerată, greu încercată de imensa pierdere suferită, și exprimăm sincere condoleanțe. Rugăciuni pentru Omul care va rămâne întotdeauna în inimile noastre! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Ioan Dumitrașcu a murit la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, acolo unde era internat cu mai multe probleme de sănătate și după ce suferise un AVC. Avea 67 de ani.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *