Poliția Argeș informează: „Astăzi, 13 iunie 2024, în jurul orei 12:30, polițiștii argeșeni au primit un apel prin S.N.U.A.U. 112 în care o femeie striga după ajutor, după care apelul s-a întrerupt.

Imediat, spre zona din care venea apelul, respectiv zona de Nord a municipiului Pitești, au fost direcționate toate echipajele disponibile din cadrul Poliției Municipiului Pitești.

Totodată, polițiștii au încercat să reia legătura cu apelanta, însă aceasta nu a răspuns.

La fața locului au fost direcționați și polițiștii de investigații criminale de la Serviciul Investigații Criminale Argeș.

Polițiștii au cercetat zona, efectuându-se verificări în cartierul Nord, atât în stradă, cât și în blocuri de locuințe. Astfel, polițiștii au reușit să identifice un martor, care a indicat un apartament din care s-ar fi auzit țipete, și, întrucât solicitările de a deschide ușa au rămas fără rezultat și având în vedere starea de pericol în care s-ar fi putut afla apelanta, polițiștii au procedat la pătrunderea în forță, prin spargerea ușii de la intrare.

În interiorul apartamentului au fost identificate două persoane: o tânără de 18 ani și un bărbat de 34 de ani, care erau în afara oricărui pericol.

Inițial, tânăra nu a recunoscut că ar fi efectuat apelul la 112, însă ulterior a declarat că ea a inițiat acest apel, întrucât ar fi avut un conflict cu bărbatul.

Menționăm că tânăra nu a solicitat îngrijiri medicale până la acest moment.

Polițiștii au procedat la conducerea celor doi la sediul Poliției pentru audieri și lămurirea situației de fapt, urmând a fi evaluată situația prin parcurgerea procedurii prevăzute de Legea 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice. În funcție de rezultatele verificărilor, vor fi luate măsurile legale în consecință”.

Cei doi, tânăra femeie de 18 ani și bărbatul de 34 de ani, sunt concubini.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *